Een winkel vol 
leuke spullen

WIE ZIJN WIJ

URBAN Jouw Marktkraam is een winkel in het levendige en nog niet uitgegroeide Amsterdam Oost. https://www.amsterdamwoont.nl/wijk/amsterdam-oost/ 

De winkel is 300 m2 met een uiteenlopend aanbod van producten en diensten, aangeboden door verschillende ondernemers die bij ons een verkoopplek of ruimte huren.

Het is een komen en gaan van mensen die struinen, shoppen, kopen, een praatje komen maken, hun verkoopwaar aanvullen, een workshop volgen, kop koffie of thee komen drinken al dan niet met de laptop ;-)

Maar wij willen onze klanten nóg meer bieden. Een stukje beleving.. bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke aandacht of cosmetische behandelingen. Zodat ze zichzelf ook kunnen verwennen met een manicure, een knipbeurt of een hennatattoo.

 

Daarom zijn wij op zoek naar leuke, enthousiaste en ondernemende zelfstandigen die in ons druk bezochte concept winkel hun eigen shop of winkel willen beginnen en kunnen meegenieten en meeliften op ons succes.

COFFEE CORNER TE HUUR

24-05-2018

COFFEE CORNER TE HUUR

 Er altijd al van gedroomd om je eigen koffietent te beginnen?

Probeer het bij ons! Zonder investeringsrisico, vergunningen en langlopend huurcontract.

De te huren coffee corner is 20 m2 en geheel ingericht met vintage meubelen, koffiemachine en profesionele sapcentrifuge. Met gebruik van een volledig ingeriche keuken.

De huur is all inclusive: gas, water, licht, electra, riool- en afval heffing, onroerendzaak-, reinigings- en waterschapsbelastingen en verwarming. Inclusief alle betaal faciliteiten, plus pinautomaat.

 

Omdat je meelift met onze winkel is er altijd iemand aanwezig zodat jij de tosti kunt maken in de keuken of naar de wc kunt zonder dat de coffee corner onbemand is. Er is altjd iemand aanwezig die jouw klanten verwelkomt. Hierdoor is het heel haalbaar om zelfstandig te ondernemen.

Met deze lage instap en lage huur inclusief alle faciliteiten is het zeer lucratief om in je eentje dit op te starten en te exploiteren voor € 995.00 per maand.

 

Lees verder

JOUW PROEVERIJ OF WORKSHOP

22-05-2018

JOUW PROEVERIJ OF WORKSHOP

Wil je jouw producten laten proeven om ze zo aan de man te

brengen, dan kun je bij ons ook een proeverij organiseren.

Of heb je een leuk idee voor een workshop?

Een grote tafel in de winkel plus gebruik van de keuken huur je

al voor € 40,00 per dag.

Lees verder

JOUW STUDIO  

22-05-2018

                             JOUW STUDIO     

Wordt dit Jouw KNIPINN,  Jouw Make-up Studio, Blowdry,

Brow Bar of Jouw STOELMASSAGE plek?

Ook hebben we tafels waar je Jouw MANICURE STUDIO, HENNA TATTOO of NAILSTUDIO kunt vestigen.

Ander ambacht of idee en wil je dit graag in praktijk brengen?

Kan allemaal, al vanaf € 15.00 per dagdeel kun je bij ons jouw plek huren!

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ook op video gespot